Albayrak Çerkezköy'de incelemelerde bulundu

Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün ve Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram ile birlikte Çerkezköy'e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçede gerçekleştirilmesi

GÜNDEM 25.10.2016 20:38:00 0
Albayrak Çerkezköy

AKAY DA EŞLİK ETTİ

 

İncelemeler sırasında vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Albayrak ilk olarak Bağlık Mahallesi’nde planlanan viyadük projesinin yapılması planlanan alanda incelemelerde bulundu. İncelemler sırasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Albayrak’a eşlik etti. Albayrak daha sonra Emlak Konutları’nda planlanan kavşak düzenlemesinin yapılacağı alanda ve düzenleme yapılacak olan Altıyol Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

 

ÇORLU’YA GEÇTİ

 

Yetkililerden yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Kadir Albayrak, “daha sonra Çorlu'ya hareket etti. Albayrak, Çorlu’da da yapılması planlanan Ağır Bakım Kavşağı ile yapımı devam eden Çamlıbel, Adnan Doğu Bulvarı, Bülent Ecevit Bulvarı, Devlet Hastanesi karşısındaki park alanı ile  düzenleme yapılacak olan Alipaşa Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı proje alanında incelemelerde bulundu.

 

Marmara Haber