Pınarça yolu asfaltlanacak

Kapaklı Belediyesi ilçenin muhtelif noktalarında ve yeni mahallelerinde gerçekleştirdiği yol yapım onarım çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri şimdi de Pınarça Mahallesi-Çerkezköy Cezaevi bağ

GÜNDEM 25.10.2016 20:27:00 0
Pınarça yolu asfaltlanacak

KAPAKLI BELEDİYESİ KOLLARI SIVADI

 

Çerkezköy Kapalı Cezaevi ile Pınarça Mahallesi arasında kalan bağlantı yolundaki bozukluklar sonunda fark edildi. Her yeri çukurlarla ve tümseklerle dolu olan yolu asfaltlamak için kolları sıvayan Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt yol yapım çalışmaları öncesi zeminlerde hazırlık çalışmalarına başladı. Yolların zeminini düzeltmeye başlayan ekipler, bu çalışmaların tamamlanmasının ardından asfaltlama işlemlerine başlayacak.

 

TÜM BAĞLANTI YOLLARIMIZI YENİLİYORUZ

 

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Söz verdiğimiz gibi tüm bağlantı yollarımızı yeniliyoruz. Şimdi de Çerkezköy Kapalı Cezaevi ile yeni mahallelerimizden Pınarça Mahallesi arasında kalan bağlantı yolunu asfaltlayacağız. Ama öncesinde yolu düzeltmemiz gerekiyor. Ekiplerimiz, zemini hazır hale getirdikten sonra asfaltlama çalışmalarına başlayacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN