Sitespor 3-1 mağlup oldu

Tekirdağ Süper Amatör Ligi takımlarından Kapaklı Sitespor, kendi evinde ağırladığı Çorlu Kültürspor'a 3-1 mağlup oldu.

SPOR 24.10.2016 20:24:00 0
Sitespor 3-1 mağlup oldu

SAAT 15.OO'DA BAŞLADI

 

Kapaklı Şehir Stadında 23 Ekim 2016 Pazar günü saat 15.00’da başlayan maça Kapaklı Sitespor “M. Yusuf, A. Melik, Emrullah, Doğukan, Uğur, Ömer, Yusuf, Mazlum, Serdar, Mert, Kadir” onbiri ile çıkarken; Çorlu Kültürspor ise “Mücahit, Bülent, Ayhan, Gökhan, Mert, Enes, Ogün, Atakan, Tansu, Doğancan ve Ogün Şimşek” onbiri ile sahaya çıktı. Kapaklı Sitespor maça hızlı başladı. Henüz maçın 2. dakikasında Mazlum’un ara pasında Kadir sağ çaprazdan sert vurdu, defansa çarpan top kornere çıktı. Maçın ilerleyen dakikalarında iyi top yapmaya başlayan Çorlu Kültürspor maçta dengeyi sağladı. 24. dakikada kazanılan serbest vuruşta Atakan Usta sert ve düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. (1-0)

 

DEFANS HATASI GOLÜ GETİRDİ

 

Maçın 34. dakikasında Atakan Usta ile net bir gol pozisyon yakalayan Çorlu Kültürspor’un bu atağında Kapaklı Sitespor kalecisi M. Yusuf gole izin vermedi. 36. dakikada Kapaklı Sitespor defansının hatasını iyi değerlendiren Tansu Tekir aşırtma bir vuruşla topu filelerle buluşturmak istedi. Kaleci Yusuf kale çizgisinde topu güçlükle kontrol edebildi. 39. dakikada gelişen Kapaklı Sitespor atağında ceza sahası dışından Serdar’ın harika vuruşunu Çorlu Kültürspor kalecisi Mücahit aynı güzellikle çıkardı. Dakikalar 44’ü gösterdiğinde Çorlu Kültürspor’da Ogün Şimşek sol çaprazdan sert vurdu, takımını 2-0 öne geçirdi.

 

YUSUF ÖNCE ATTI, SONRA ATILDI!

 

İlk yarının uzatma dakikalarında Kapaklı Sitespor’da Ömer’in ceza sahası dışından sert vuruşu kaleci Mücahit’te kaldı. Maçın ilk yarısı 2-0 Çorlu Kültürspor üstünlüğü ile sona erdi. Maçın 2. yarısına da etkili başlayan Kapaklı Sitespor Yusuf ile bulduğu golle aradaki farkı bire indirdi. (2-1) Maçın ilerleyen dakikalarda Yusuf ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, maçın 90+2. dakikasında bir gol daha bulan Çorlu Kültürspor maçı 3-1 kazandı.

 

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ

 

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Genç takımız, hocamıza ve oyuncularımıza Kapaklı Sitespor yönetimi olarak sonuna kadar güveniyoruz. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız. Stada gelen tüm sporseverlere ayrıca teşekkür ediyorum, hava güzeldi ve bu sene tribünlerde sporseverlerin olması bizi ayrıca memnun ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT