Gazeteciler Bayramını unutmadılar

Çerkezköy'den birçok kamu kurumu, siyasi parti, STK ve işletme, Marmara Haber Gazetesi'ne ziyarette bulunarak, Marmara Haber çalışanlarının 21 Ekim Gazeteciler Bayramı'nı kutladı.

GÜNDEM 21.10.2016 19:53:00 0
Gazeteciler Bayramını unutmadılar

21 EKİM GAZETECİLER BAYRAMI’NI KUTLADILAR

 

Agah Efendi ve İbrahim Şinasi tarafından Türkiye de ilk fikir gazetesi olan Tercüman-ı Ahval Gazetesi’nin çıkarılmasının ardından her yıl 21 Ekim Günü Gazeteciler Bayramı olarak kutlanmaya başlandı. Bu özel gün vesilesi ile Çerkezköy’de birçok kamu kurumu temsilcisi, siyasi parti temsilcisi ve işletme temsilcileri Marmara Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek 21 Ekim Gazeteciler Bayramı’nı kutlarken; çok sayıda kamu kurumu, siyasi parti, STK ve işletme de çiçek, çikolata ve pasta göndererek gazetecilerin bu önemli gününü unutmadı.

 

KİMİ ÇİÇEKLE, KİMİ ÇİKOLATAYLA KİMİ DE PASTAYLA KUTLADI

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Özel Optimed Hastanesi, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Uğur Okulları Kadir Reis Zenginal ve Çerkezköy Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, gönderdikleri çiçeklerle Marmara Haber Gazetesi çalışanlarının gününü kutlarken; Pera Pastaneleri Sahibi Şahin Aktürk ise güne üzel pasta hazırlattı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetimi ile MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetimi ile Kılıç İnşaat sahibi Sefer Kılıç da gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutladı. Özel İrmet Hastanesi ve SMMM Sadık Anagök de gazetemizi ziyaret ederek getirdikleri çikolatalarla 21 Ekim Gazeteciler Bayramı’nı kutladı.

 

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIN GAZETECİLER BAYRAMI'NI KUTLUYORUM

 

21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden tüm siyasilere, STK temsilcilerine ve kamu kurum ve kuruluşları tesmilcilerine teşekkür eden Gazeteci Şaban Kardeş, “Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler konusundaki bilgilere zor şartlar altında dahi olsa bizlere ulaştıran ve görevlerini büyük bir fedakarlık ve özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire değerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; basın meslek ilkeleri doğrultusunda doğru ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde kamuoyunu aydınlatan, değerli meslektaşlarımın 21 Ekim Gazeteciler Bayramı'nı kutluyorum. Bugün çiçek ve şekerleri ile gazetemizi ziyaret eden siyasilerimize, sivil toplum kuruluşları yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ