Altınyıldız eğitime önem veriyor

Yıllardır Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve çalışanlarının eğitimi konusuna gösterdiği ilgi ile dikkat çeken Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş. yönetimi, bu

GÜNDEM 21.10.2016 19:46:00 0
Altınyıldız eğitime önem veriyor

ÇALIŞANLAR MEMNUN

 

Çalışanlarına fayda sağlayacak her ay farklı bir eğitim konusu belirleyen Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş. yönetiminin eğitim çalışmalarının yapılan anket sonucu çalışanlar tarafından beğenildiği ve desteklendiği ortaya çıktı. Firma yetkilileri, son eğitim programları ile çalışanların “İletişim ve Beden Dili”, “Planlama, Stres ve Zaman Yönetimi”, “Liderlik”, “Motivasyon” konularında gelişmesini amaçlıyor.

 

KAYNAŞMA İMKANI BULUYORLAR

 

Farklı bölümlerden, farklı ünvanlardaki çalışanlar bir araya gelerek eğitim programlaı sayesinde kaynaşıp, keyifli vakit geçirme imkanı bulurken; “İletişim ve Beden Dili” eğitiminde iki dakika boyunca birbirlerinin gözünün içine bakarak gülümseme çalışması yapan Altınyıldız ailesi çalışanları, uygulamalar sayesinde eğitimin enerjisinin hep yüksek seviyede kaldığını ve bu şekilde aldıkları eğitimin daha yararlı olduğunu ifade etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ