Cesedi 3 gün sonra bulundu

Edirne'de 65 yaşında evli ve 2 çocuk babası K.M., kendisine ait araçta ölü bulundu. İddiaya göre 46 yaşındaki bayan arkadaşı T.O. ile otomobilde cinsel ilişkiye girdiği sırada geçirdiği kalp krizi sonu

GÜNDEM 20.10.2016 19:11:00 0
Cesedi 3 gün sonra bulundu

İLİŞKİ ESNASINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

 

İddiaya göre bayan arkadaşıyla otomobilde ilişkiye giren K.M., kalp krizi geçirerek öldü. Paniğe kapılan bayan arkadaşı T.O. ise yaya olarak kent merkezine döndü. Yaşlı adamın ailesi, eve gelmemesi ve telefonlara cevap vermemesi üzerine durumu Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Polis ekiplerinin yanı sıra jandarma ekipleri de arama yapmasına rağmen bir ize rastlanamadı. Kent merkezine yakın köylerde arama yapan jandarma ekipleri, Yolüstü Köyü yakınlarındaki Boztepe Mevkii'nde M.K.yi otomobilinde ölü olarak buldu.

 

SERBEST BIRAKILDI

 

Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılan K.M.'nin geçirdiği kalp krizi nedeniyle öldüğü tespit edildi. Yapılan inceleme sonucu K.M.'nin en son görüştüğü kişi olduğu belirlenen T.O. gözaltına alınırken, ifadesinde otomobilde cinsel ilişkiye girdiklerini, bu sırada K.M.'nin kalp geçirip öldüğünü ve korktuğu için kaçtığını itiraf ettiği öğrenildi. T.O., Jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Marmara Haber