Otoparklara Büyükşehir ayarı

Büyükşehir Belediyesi, il genelinde faaliyet gösteren otoparkları denetliyor. Tekirdağ'ın 11 ilçesinde de gerçekleştirilen denetimlerde toplam 66 otoparkta gerekli incelemeler yapılıyor.

GÜNDEM 20.10.2016 18:51:00 0
Otoparklara Büyükşehir ayarı

DENETİMLER OTOPARKLARIN SORUNSUZ ÇALIŞMALARI İÇİN YAPILIYOR

 

Otoparkların, araçların güvenlik altına alınması maksadıyla denetlendiğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Tüm otoparklar Açık ve Kapalı Otoparklar Yönetmeliği çerçevesinde yılda en az iki defa denetlenmektedir. Bu denetimler tüm vatandaşlarımızın eksiksiz bir otopark hizmeti almaları ve otoparkların sorunsuz çalışmaları için yapılıyor. Denetimlerde yönetmeliğimize uygun çalışmayan otoparklara eksikliklerini gidermeleri için makul süre tanıyoruz” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Verilen süre sonunda eksiklerini tamamlamayan otopark işletmelerine gerekli cezai işlemlerin uygulandığını kaydeden Hasan Bayram, “Ulaşım Dairesi olarak sorumlu olduğumuz konular ile ilgili çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Tekirdağ büyükşehir olduktan sonra otoparkların büyük bölümü yapılan denetimlerle birlikte mevzuatlara uygun hale getirildi. Kapasitesi 500 araç olan 7 adet yeni otopark da Tekirdağ halkının hizmetine kazandırıldı” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ