Belediye 1.000 öğrenciyi daha giydirdi

Çerkezköy'de ihtiyaç sahibi ailelerin okuyan öğrencilerinin okul kıyafetleri Çerkezköy Belediyesi tarafından karşılandı. Toplam bin öğrenciye okul kıyafeti yardımında bulunulurken; kıyafetler

GÜNDEM 17.10.2016 21:25:00 0
Belediye 1.000 öğrenciyi daha giydirdi

ÖĞRENCİLER OKUL YÖNETİMLERİ TARAFINDAN TESPİT EDİLDİ

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlçemizde eğitim öğretim gören ilk ve ortaokul öğrencilerinden dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına her yıl olduğu gibi bu yıl da okul kıyafeti yardımında bulunuyoruz. Bu öğrencilerimiz okul müdürleri ve okul idarecileri tarafından tespit edildi. Biz de okullarımızdan aldığımız listeler kapsamında temin ettiğimiz okul kıyafetlerini okul yönetimlerimize teslim ettik” dedi.

 

EĞİTİM KONUSUNDAKİ DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

 

Okul kıyafetlerinin ilgili öğrencilere okul yönetimleri tarafından uygun bir şekilde teslim edileceğine vurgu yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Eğitim öğretime katkılarımız devam edecek. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim öğretim görmeleri için üzerimize düşeni yapacağız. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı başında bazı okullarımızın çeşitli ihtiyaçlarını karşıladık. Eğitim öğretim hayatına yeni başlayan tüm öğrencilerimize de çanta ve kırtasiye yardımında bulunduk. Tüm okullarımızın okul bahçesi ve çevre temizliğini yaptık. Eğitim konusundaki desteklerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan TEKER