Evleniyorum Merkez

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yıllardır Haber Merkezinde görev yapan Hasan Dağıstanlı ile Ebru Evünç, önceki gün saat 19.00'da yapılan görkemli düğün töreni ile dÃ?

GÜNDEM 16.10.2016 21:44:00 0
Evleniyorum Merkez

KATILIM YOĞUN OLDU

 

14 yıldır Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'nde görev yapan Hasan Dağıstanlı ile Ebru Evünç hayatlarını birleştirdi. Çerkezköy Polisevi'nde yapılan düğün merasimine İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Büro Amirleri ve polis memurlarının yanı sıra, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, AK Parti Çerkezköy eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ile Dağıstanlı ve Evünç ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

 

İLK DANSLARINI YAPTILAR

 

Alkışlar eşliğinde salona giren çift, yine alkışlar eşliğnde ilk danslarını yaptı. Mutlu çift daha sonra birlikte düğün pastalarını kesti. Düğün merasimi takı töerni ile devam etti. Takı merasiminin ardından davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Yakınları ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Biz de Marmara Haber Gazetesi olarak çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

 

Haber / Celal KARAKURT