Moral kahvaltısı yetmedi

2016-2017 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan 1911 Çerkezköyspor için, ligin ilk hafta maçı öncesinde Demir Emlak sahibi Yetiş Demir tarafın

SPOR 16.10.2016 21:41:00 0
Moral kahvaltısı yetmedi

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUZ

 

1911 Çerkezköyspor, zorlu Aşağı Sevindiklispor deplasmanı öncesinde Demir Emlak sahibi Yetiş Demir tarafından Kahve Diyarı’nda kahvaltı programında ağırlandı. Kahvaltı programına 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, Teknik Direktör Yüksel Ersan, Yardımcı Antrenör Soner Çelik ile futbolcular katıldı. Ligin ilk maçı öncesinde futbolcularla kahvaltıda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Yetiş Demir, “Elimizden geldiği kadar bu takıma destek vereceğiz. Herkes kendi elinden geleni yaparsa takımımız başarılı olacaktır. Bu sene artık şampiyonluk sevincini yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

 

LİG YENİ BAŞLIYOR

 

Yetiş Demir’e kahvaltı için teşekkür eden 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise “İlk maçımızı deplasmanda Aşağı Sevindikspor ile oynayacağız. Maç öncesi bizlere bu jesti yapan Yetiş Demir’e takımımız ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Lig yeni başlıyor ve Çerkezköy halkının bizlere sahip çıktığını görmek bizi çok mutlu ediyor. Biz de takım olarak bu desteği ve güveni boşa çıkarmak istemiyoruz. Bunun için elimizden gelen çabayı göstererek bu sene ligi şampiyon bitireceğiz” ifadelerini kullandı. Takım, kahvaltı sonrası Aşağı Sevindiklispor maçı için Muratlı’ya hareket etti.

 

SAHADAN 1 PUANLA AYRILDI

 

Aşağı Sevindiklispor ile deplasmanda karşılaşan 1911 Çerkezköyspor, mücadeleye hızlı başladı. 14’üncü dakikada Hakan Tice’nin ayağından bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçen Çerkezköy temsilcisi73’üncü dakikada kalseinde gördüğü gole engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı. 1911 Çerkezköyspor, 73’üncü dakikada yenen gol sonrasında Doğkan’ın kırmızı kart görmesi nedeniyle mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

 

Haber / Mehmet AYAN