Artık ihlal olmayacak

Servisçi esnafı ile istişare toplantısında bir araya gelen Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, "Aralık ayında yapılacak ihale ile bölgesel

GÜNDEM 16.10.2016 21:38:00 0
Artık ihlal olmayacak

BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUZ

 

Yaşar Kuş'un Tekirdağ Servisçiler Odası'nı kurmak için başlattığı girişimlerde yanında olacağını ve ellerinden gelen desteği sunacaklarını dile getiren Fikret Tanyeri, “Yaşar Kuş, yıllarca servisçilere hizmet etti. Tüm problemlerin çözümünde odak noktası oldu. Mahkumiyet süreci tamamlandıktan sonra başarılı işlere imza atacağını düşünüyoruz” dedi.

 

BİR DAHA İHLAL YAPAMAYACAKLAR

 

Her ay istişare toplantısı düzenlediklerini dile getiren Tanyeri, “Öncelikle Güney Doğu'da düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar dilerim. Bu zamana kadar ki çalışmalarıyla her zaman yanımızda olan kıymetli dostum Yaşar Kuş'a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Aralık ayında servisçileri yakından ilgilendiren bir ihale yapılacak. Bölgesellik kurallarına uymayan firmalar, bu ihalenin ardından bir daha ihlal yapamayacak” diye konuştu.

 

Haber / Celal KARAKURT