Ölüm yolu 2 can daha aldı

Yıllardır bitirilemeyen, yapımı yılan hikayesine dönen Kapaklı Saray Yolu'nda bir ölümlü kaza daha meydana geldi. Bölge halkının "Ölüm Yolu" adını verdiği Kapaklı Saray yolunda,

GÜNDEM 16.10.2016 11:43:00 0
Ölüm yolu 2 can daha aldı

Bölge halkının “Ölüm yolu” olarak nitelendirdiği Kapaklı – Saray yolunda meydana gelen trafik kazasında iki can daha trafik canavarına kurban gitti.

 

KAMYONET MOTOSİKLETE ÇARPTI

 

Kaza önceki gün saat 23.30 sularında Saray – Kapaklı yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Saray’dan Kapaklı istikametinde seyir halinde olan Aziz Z. yönetimindeki 59 TV 163 plakalı kamyonet, önündeki aracı sollamaya çalıştığı sırada, Kapaklı-Saray istikametinde seyir halinde olan 59 RK 148 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet üzerinde bulunan Onur Ç. ile Ümit K. yere savruldu. Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede Onur Ç.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

 

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

 

Onur Ç.’nin cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının ön incelemesinin ardından Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Durumu ağır olan Ümit K. ise yapılan ilk müdahalenin ardından Saray Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ümit K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan araştırma sonucu korkunç kazada hayatını kaybeden Ümit K. ve Onur Ç.’nin kuzen oldukları tespit edildi. Kamyonet sürücüsü Aziz Z. ise ifadesi alınmak üzere Saray İlçe Jandarma Karakoluna götürüldü. Kaza sonrası Kapaklı – Saray yolunda uzun araç kuyrukları oluşurken; trafik kontrollü olarak tek şeritten verildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ