Elektrik yine yok

TREDAŞ Genel Müdürlüğü yetkilileri, Çerkezköy'e bağlı Veliköy ve Kızılpınar Mahalleleri'nde Pazartesi ve Salı günü gerçekleşecek olan planlı elektrik kesintisi ile ilgili vatandaşları uyar

GÜNDEM 14.10.2016 21:57:00 0
Elektrik yine yok

VELİKÖY VE KIZILPINAR’DA DA KESİNTİ VAR

 

Elektrik kesintileri devam ediyor. Çerkezköy'de elektrik hatlarının direncini arttırmak için bakım ve onarım çalışmaları devam ederken; ilçenin muhtelif mahallelerinde belirli aralıklarla elektrik kesintisi yaşanıyor. TREDAŞ'ın yayınladığı verilere göre Pazartesi ve Salı Günü Çerkezköy'ün iki mahallesi ile Saray’da bir mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. Veliköy Mahallesi'nin Vatan Caddesi, Sanayi Bulvarı, Güven Caddesi, Ihlamur Sokak, Hastane Caddesi ve Menderes Caddesi'nin bir kısmında Salı günü 08.30-15.30 arasında 7 saatlik planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

 

SARAY’DA 3 SAAT ELEKTRİK YOK

 

Kızılpınar'da ise şahsa ait arsa içerisinde kalan bir elektrik direğinin hazine alanına çekilmesi gerektiği için yapılacak olan çalışma nedeniyle Pazartesi günü saat 09.00-11.00 saatleri arasında 2 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiden yaklaşık 120 abone etkilenecek. Saray'ın Güngörmez Mahallesi'nde ise Ağ direk deplasesinde yapılacak olan çalışma nedeniyle 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek. 3 saatlik bakım çalışması süresince 55 abonenin kesintiden etkilenmesi bekleniyor.

 

Haber / Mehmet AYAN