Kılavuz'dan Trakya çıkartması

Trakya Bölgesi ziyaretleri kapsamında ilk olarak Edirne Ülkü Ocakları'nı ziyaret eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, daha sonra Kırklareli Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek ülkücü

GÜNDEM 14.10.2016 21:55:00 0
Kılavuz

ALLAH’SIZ KİTAPSIZLAR

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un Trakya Bölgesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında son durağı Tekirdağ oldu. 11 ilçenin ülkü ocakları başkanları ve yönetimleri tarafından karşılanan Olcay Kılavuz, “Vatanımıza, milletimize göz dikiyorlar. Yakında zaman içinde 15 Temmuz gecesi yaşananlar hepimizi çok üzdü. Hiçbirimizin aklından fikrinden çıkmayarak varlığını hafızamıza kazıdı. Milletimizin parasıyla alınan silahlar milletimize çevrildi. Uçaklar milleti bombandırmana tuttu. Düne kadar Allah, din, kitap diyerek milletimizin dini duygularını sömüren bu Allah’sız kitapsızlar, Devletimizi bölmeye çalıştı. 241 vatandaşımız şehit oldu. Binlerce vatandaş yaralandı. Memelektimizin böylesine bir felakaetin eşiğinden dönmesi hepimizi derinden etkiledi” dedi.

 

AÇLIĞA RAZI OLURUZ, MİLLETİMİZE YANLIŞ YAPMAYIZ

 

Olcay Kılavuz şöyle devam etti: “Bunlar iyi insanlar, eğitim faliyeleti yaparlar, yurtları okulları var. Eğer bunların yanına giderseniz sınavları kazandırırlar. Falan olur, filan olur. Benliğini teslim edeceksin, vatana ihanet edeceksin, ondan sonra seni bir yerlere getirecekler. Bu şerefsizler memleketi uçurumun kenarına getirdi. Biz açlığa razı oluruz, ama asla ve asla vatanımıza, milletimize, devletimize yanlış yapamayız. Gecesini gündüzüne katan çocuklarımız sınavları kazanamıyorlar. Bunlar çalışmadan bir yerelere getiriliyorlar. Kardeşlerimizin emekleri heba oluyor. Allah diyerek insanları aldatıyorlar. Hak hukuk adalet diyorlar ama en büyük adaletsizliği kendileri yapıyorlar.”

 

Haber / Şaban KARDEŞ