Araçtan uyuşturucu çıktı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan rutin uygulamalar sırasında durdurulan bir araçta yapılan aramada uyuşturucu bulundu. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM 14.10.2016 21:51:00 0
Araçtan uyuşturucu çıktı

ARAMADA UYUŞTURUCU VE DÜZENEK BULUNDU

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçenin ana güzergahlarında periyodik aralıklarla gerçekleştirilen asayiş uygulamaları devam ediyor. Bu kapsamda önceki gün Yıldızkent Kavşağı’nda konuşlanan ekipler, şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Araçta ve araçta bulunan üç kişi üzerinde yapılan aramada toplam 9 parça halinde bonzai ve uyuşturucu kullanmaya yarayan düzenek ele geçirildi.

 

İŞLEMLERİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDILAR

 

Kapaklı polisi uyuşturucu maddelere ve uyuşturucu madde kullanmaya yarayan düzeneğe el koyarken, olayla ilgili araçta bulunan M.K., U.D. ve D. T. isimli şüphelileri de gözaltına aldı. Şüpheliler daha sonra ifadeleri alınmak üzere Kapaklı Polis Merkezi’ne götürüldü. Üç şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından haklarında “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan gerekli işlemlerin yapılması sonrasında serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Celal KARAKURT