Türkiye'de ilk Çerkezköy'de 

Türkiye'de ilk dış bükey olma özelliği taşıyan led ekran, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez Çerkezköy Belediyesi hizmet binası önüne monte edildi. Çok amaçlı olarak kullanÄ?

GÜNDEM 13.10.2016 22:27:00 0
Türkiye

BELEDİYE ÇALIŞMALARI LED EKRANDAN TANITILACAK

 

Çerkezköy’de fiber optik altyapı çalışmalarını sürdüren Vodafone firması tarafından dün saat 16.00’da Çerkezköy Belediyesi hizmet binası önündeki kaldırıma monte edilen led ekran Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor. Dış bükey olarak tasarlanan led ekran ile ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkililerince yapılan açıklamada, "8 milimetre piksel olma özelliğe sahip dış bükey led ekranda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Çerkezköy Belediyesi’nin çalışmaları tanıtılacak” denildi.

 

MİLLİ MAÇLAR DA BURADAN YAYINLANACAK

Türkiye’nin ilk dış bükey led ekranında belediye çalışmalarının yanı sıra milli maçların yayınının da yapılacağını belirten yetkililer, “Blu ray ve HD kalitede yayın yapılacak olan dış bükey led ekranda kaliteli görüntüler ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi vatandaşlarla buluşmuş olacak" ifadelerini kullandı. Yeni led ekranda özel reklamlara yer verilmeyeceğinin altı çizildi.

 

Haber / Celal KARAKURT