15 çift dünya evine girdi

Çorlu Belediyesi tarafından Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle 15 çift dünya evine girdi. Toplu nikah merasiminin ardından belediye bünyesinde açılan kursları başarıyla bitiren kursiyerlere de sertifikalar?

GÜNDEM 13.10.2016 21:00:00 0
15 çift dünya evine girdi

NİKAHLARINI BAYSAN KIYDI

 

Toplu nikah merasimi ve sertifika törenine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt ve Kemaleddin Avcı, CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, Hıdırağa Mahallesi ve Romanları Güzelleştirme Derneği Başkanı Burhan Kambur, evlenecek çiftler ve kursiyerler ile aileleri katıldı. Program, 15 çiftin toplu nikah merasimi ile başladı. Çiftlerin heyecanları gözlerinden okunurken; 15 çiftin nikahını kıyan Başkan Ünal Baysan çiftlere bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

 

BİRBİRİNİZİ SEVİP SAYIN

 

Evlilik müessesesinin önemine vurgu yapan Ünal Baysan, “Aile de eşler arasında karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü olduğu zaman bütün zorlukların üstesinden gelmek çok kolay. Tartıştığınız günler de olacak elbet ama bunlar evliliğin tuzu biberi. Eşler birbirlerine sımsıkı sarıldıklarını aşamayacakları engel yoktur. Sizlere tavsiyem, birbirinizi sevip saymanız. Dünyada üstesinden gelinemeyecek sorun yok. Ama sevgi yoksa hiç bir şeyin anlamı yok. Mutlu olun, mutlu yaşayın" ifadelerini kullandı.Çiftlerin nikah şahitliklerini ise Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ve CHP İlçe Başkanı İsmail Akar yaptı.

 

307 KURSİYERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Nikah merasiminin ardından belediye bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlere sertifikaları verildi. Kursiyerlerin sertifikalarını da Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan bizzat takdim etti. Resim, satranç, İngilizce, bilgisayar photoshop, el sanatları, işaret dili, mental aritmetik ve halkoyunları kurslarından mezun 307 kursiyer sertifika almaya hak kazanırken, törene katılan kursiyerlerin sertifikalarını teslim eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, kursiyerleri tebrik etti.

 

Haber / Gökhan TEKER