Uygulamaları yerinde denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ilçenin giriş çıkışlarında devam eden Asayiş ve trafik uygulamalarını yerinde denetleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GÜNDEM 11.10.2016 21:23:00 0
Uygulamaları yerinde denetledi

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Tepe mevkii ile Tugay Kavşağında yapılan uygulamalar ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Kızılpınar Mahallesinde devam eden asayiş ve trafik uygulamalarını yerinde denetleyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan  ve İlçe Jandarma Komutanı Göksel Söylemez’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kaymakam Metin Kubilay yaptığı açıklamada, “Yol, asayiş ve kontrol uygulamalarını yerinde görmek, personelin görev bilincini iş başında tetkik etmek amacıyla ara ara bu kontrolleri gerçekleştiriyoruz. Güvenlik Güçlerimiz, halkımızın huzur ve güvenliği için mesai mefhumunu gözetmeksizin, 24 saat görevlerinin başındalar. Amacımız, hem ilçemizin, hem de bölgemizin güvenliğini sağlamak ve Halkımızın huzurunu temin etmektir. Bu çalışmalarda fedakârca görev alan güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyor, başarılı görevler diliyorum” diye konuştu.

 

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yapılan denetleme ve kontrollerden son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar da ekiplere görevlerinde başarılar diledi. Kaymakam Kubilay, yapılan yol, asayiş ve kontrol uygulamalarına, sahada yürütülen bu faaliyetlere bizzat eşlik etmeye devam edeceklerini belirterek, güvenlik güçlerine yardımcı olan tüm vatandaşlara da teşekkür etti.

 

SORGULAMA VE İNCELEME YAPILIYOR

 

Oluşturulan asayiş kontrol noktalarında, durdurulan araçlarda bulunan tüm kişilerin kimlik sorgulamaları yapılırken, araçları da trafik yönünden inceleniyor.

 

Haber / Mehmet AYAN