Denetimler sıklaştırıldı

Tekirdağ il genelinde toplu taşıma faaliyetinde bulunan M, S ve J plakalı araçlara yönelik olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Planlama ve Toplu Taşıma Şube Müdürl?

GÜNDEM 10.10.2016 18:47:00 0
Denetimler sıklaştırıldı

GÜZERGAH DIŞINA ÇIKMAMALARI GEREKİYOR

 

11 ilçede devam eden denetimlerde minibüsler, ruhsat ve güzergah izin belgelerinin yanı sıra belirlenen güzergahlara uyup uymadıkları konusunda da denetime tabi tutuluyor. Toplu taşıma faaliyetini yürüten M,S ve J plakalı minibüsler ile ilgili denetimlerin sıklaştırıldığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, “Tekirdağ il genelinde 11 ilçede toplu taşıma faaliyetinde bulunan tüm minibüslerin güzergâhları UKOME kararı ile belirlenmiştir. Minibüs esnafımızın bu karar doğrultusunda hareket etmeleri ve güzergahlarının dışına çıkmamaları gerekmektedir” dedi.

 

EN İYİ HİZMETİ ALMALARINA YARDIMCI OLUYORUZ

 

Vatandaşların toplu taşımadan en iyi hizmeti almalarına yardımcı olduklarını ifade eden Bayram, “M, S, J plaka yönetmeliği doğrultusunda yapılan denetimlerde, yönetmeliğe uygun olmayan, güzergahlarının dışına çıkan, ruhsat ve güzergah izin belgeleri eksik olan minibüslere ilgili kanun hükümleri gereğince gerekli cezai işlemler yapılmaktadır. Denetimlerdeki amacımız, toplu taşıma faaliyetinde bulunan minibüslerimizin yönetmeliğe uygun hareket etmelerini sağlayarak vatandaşlarımızın toplu taşımada en iyi hizmeti almalarına yardımcı olmaktır” diye konuştu.

 

Marmara Haber