Takdir topluyor

Hain terör örgütü FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen kanlı darbe girişiminde ilk kurşunu atıp darbeci generali alnından vurarak girişiminin seyrini değiştiren 15 Temmuz kahramanı Şehit P. Astsubay ?

GÜNDEM 9.10.2016 20:20:00 0
Takdir topluyor

Çerkezköy Büyükçavuşlu yolunda bir benzin istasyonunun duvarının, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Ömer Halisdemir'in resmi ile dev Türk Bayrağı ile kaplanması vatandaşların takdirini kazandı.

 

MİLYONLARIN KALBİNE TAHT KURDU

 

15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki bir gurup tarafından yapılan darbe girişiminde darbeye teşebbüs eden Tuğgeneral Semih Terzİ'yi tereddüt dahi etmeden alnından vuran Piyade Astsubay Ömer Halisdemir, daha sonra 30 kurşunla darbeciler tarafından şehit edildi. Darbe girişiminin seyrini değiştiren Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir vatan uğruna canını feda ederek milyonların kalbine taht kurarken; şehidin ismi ülkenin hemen her yerinde farklı projelere verilerek ölümsüzleştirildi.

 

VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ KAZANDI

 

15 Temmuz tarihinden sonra yeni doğan erkek çocuklara ailelerin çoğu Ömer Halisdemir ismini verdi. Ülkenin birçok noktasında okullara, kültür merkezlerine, meydanlara, parklara ve daha birçok projeye Ömer Halisdemir adı verildi. Uzun yıllardır Çerkezköy – Büyükçavuşlu yolu arasında faaliyet gösteren Rüya Petrol işletmesi de benzin istasyonunun girişini dev Türk bayrağı ve Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in resmi ile kaplattı. İşletme sahiplerinin bu hareketi, vatandaşların da takdirini kazandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ