Yurt Turizm ailesi kahvaltıda buluştu

Tekirdağ'da birçok ilçede faaliyet gösteren Yurt Turizm işletmesi, önceki gün saat 10.00'da Saray Filiz Et ve Mangal Restaurant'ta geleneksel olarak her sene gerçekleştirdiği kahvaltıda çalışa

GÜNDEM 9.10.2016 20:04:00 0
Yurt Turizm ailesi kahvaltıda buluştu

KIŞ MEVSİMİ İÇİN UYARILARDA BULUNDU

 

Kahvaltı programına firma sahipleri Erol Yılmaz ve Salih Yılmaz’ın yanı sıra firma müdürü Abdullah Gölbaşı ve çalışanlar katılırken, şehir dışında bulunan Rahmi Yılmaz kahvaltıya katılamadı. Her sene düzenlenen geleneksel kahvaltıda konuşan firma müdürü Abdullah Gölbaşı, “Malum önümüz kış, bu yaz hiçbir sorun yaşamadan yaz sezonunu geride bırakmış bulunuyor. Kış geldiği için artık gerekli olan önlemleri almaya başlayabilirsiniz. Özellikle klima ve kış lastiklerinin yanı sıra aracında arızası bulunan şoförlerimiz bir an önce bakım ve onarımlarını tamamlasınlar. Bu ay 5 başarılı personelimize gerekli değerlendirmelerin ardından biner lira ödül verilecek” dedi.

 

YILMAZ KARDEŞLERDEN AİLE VURGUSU

 

Firma ortaklarından Salih Yılmaz ise, “Öncelikle bu yaz mükemmel bir yaz sezonun geçrdik. Çalışmış olduğumuz Dinarsu, BSH ve Şima Metal fabrikalarından harika geri dönüşler yaşandı. Sizleri tebrik ediyorum. Bizler birer aileyiz. Bizim bir farkımız var ve o fark sizler sayesinde. Bizler birer aileyiz. Önümüzdeki kış mevsimi çetin geçecek. Hiçbir sorun yaşamadan gerekli önlemleri alarak hiçbir fabrikamızı mağdur etmeden başarılı bir sezon geçirmemizi temenni ediyorum” dedi. Son olarak firma ortaklarından Erol Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Bizler büyüyen bir aileyiz ve başarılarla dolu bir geçmişimiz var. Kış mevsiminde zorluk yaşamamak için gerekli önlemleri almanızı rica ediyorum. Hepinize güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT