Guınness Rekorlar Kitabına giren 2'nci Türk

Uzun boyuyla Guınness Rekorlar Kitabına giren Sultan Köse'den sonra, Guınness rekorlar kitabına giren ikinci Türk, Alpaslan Durmuş oldu. 3 dalda rekor kıran Alpaslan Durmuş, dünyanın en bas sesi, dünyanın en g

GÜNDEM 7.10.2016 20:41:00 0
Guınness Rekorlar Kitabına giren 2

STÜDYOYA GİRDİ

 

Alpaslan Durmuş, 5 şarkılık single çalışması için stüdyoya girdi. Müzik yönetmenliğini Ferdi Karameşe’nin üstlendiği çalışmada Alpaslan Durmuş adeta gövde gösterisi yaptı. Seslendirdiği eserlerde 6 oktavlık bir performans sergileyen Alpaslan Durmuş, şaşkınlık yarattı. Kırdığı rekorlarla dünya medyasının gündeminden düşmeyen Alpaslan Durmuş, Madonna, Sami Yusuf, Asala, Jennifer Lopez gibi dünya starlarıyla da çalışma fırsatı buldu.

 

AMACIM TÜRK MÜZİĞİNİ DÜNYAYA TANITMAK

 

Herkesin kendi müziğini yaptığını kaydeden Durmuş, “Benim amacım da Türk müziğini dünyaya tanıtmak” dedi. Müzik yönetmeni Ferdi Karameşe’nin eserleri yanında kendi eserlerine de yer veren Alpaslan Durmuş “Yazın Yağar Kar Başıma” isimli anonim türküyü de rock motifleriyle süsleyerek çalışmasında seslendirdi. GUINNESS rekorlarına adını yazdırmayı başaran Alparslan Durmuş, rakipsiz bir çalışmayla müzik severlerle buluşmak için geri sayıma başladı.

 

Haber / Mehmet AYAN