10 metrelik kazana düştü

Malkara'daki Lastik Geri Dönüşüm Fabrikasında çalıştığı sırada 10 metrelik kazanın içine düşen Piroliz Sorumlusu Erol Açıkgöz, hayatını kaybetti. Açıkgöz'ün cansız bedeni

GÜNDEM 7.10.2016 20:40:00 0
10 metrelik kazana düştü

BAKIM ÇALIŞMASI YAPIYORDU

 

Olay, Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir lastik geri dönüşüm fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre fabrikanın piroliz sorumlusu olan evli ve 1 çocuk babası Erol Açıkgöz, bakım yapmak için 10 metre yüksekliğindeki lastik eritme kazanına girerken dengesini kaybedip içine düştü. Yanında bulunan vardiya arkadaşı, durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, 10 metrelik kazanın içindeki Açıkgöz'e ulaşamayınca, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye erleri Açıkgöz’ü, gaz maskeleriyle girdikleri kazanın içerisinden yaklaşık bir saatlik uğraşların ardından çıkardı.

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

10 metrelik kaznaın içinden çıkarılmasının ardından ambulansla Malkara Devlet Hastanesine kaldırılan Erol Açıkgöz, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Çalışmalar sırasında gazdan etkilenen bir itfaiye eri de hastaneye kaldırıldı. Karbonmonoksit gazından öldüğü sanılan Açıkgöz'ün cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Gökhan TEKER