Gökçe ailesinin acı günü

30 yıl çalıştığı Kapaklı Belediyesi'nde 6 yıl Zabıta Müdürlüğü yapan Hilmi Gökçe, yaklaşık bir aydır yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Hilmi Gökçe bug

GÜNDEM 7.10.2016 09:29:00 0
Gökçe ailesinin acı günü

KAPAKLI MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLECEK

 

Kapaklı Belediyesi’nde 1986 yılında göreve başlayan Hilmi Gökçe, uzun yıllar Zabıta Müdürü olarak görev yaptı. 19 Ağustos 2015 tarihinde emekliye ayrılan Hilmi Gökçe, daha sonra geçirdiği rahatsızlık sonucu karaciğer nakli oldu. Karaciğer naklinin yapılmasının ardından durumu ağırlaşan Hilmi Gökçe, yaklaşık bir ay önce Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Biri kız biri erkek iki çocuk babası olan Hilmi Gökçe dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hilmi Gökçe bugün Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kapaklı Mezarlığı’na defnedilecek.  

 

MANDALI ÜZÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI

 

Hilmi Gökçe’nin vefatı ile ilgili sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklama ile üzüntülerini dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Emekli Zabıta Müdürümüz Hilmi Gökçe'nin bugün büyük bir üzüntü içerisinde vefat ettiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine, dost, akraba ve yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ