Trakya çıkarması yapacak

Trakya Bölgesi'nde bir dizi ziyarette bulunacak olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, programına bugün Kırklareli'nden başlıyor.

GÜNDEM 6.10.2016 21:19:00 0
Trakya çıkarması yapacak

EDİRNE İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN AÇILIŞINI YAPACAK

 

Kırklareli’ndeki programı kapsamnıda ilk olarak saat 10.00’da TİGEM Türkgeldi Tesisleri’nde Genç Çiftçi programı kapsamında çiftçilere hayvan dağıtım törenine katılacak olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, daha sonra Edirne’ye geçecek. Saat 12.00’da Edirne Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü binasının açılışına katılacak olan Bakan Çelik, Keşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün açılışını da video konferans ile gerçekleştirecek.

 

ORTAK AKIL TOPLANTI TEKİRDAĞ’DA YAPILACAK

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in Trakya Bölgesi’ndeki son durağı ise Tekirdağ olacak. Bakan Çelik saat 15.30’da Ramada Otel’de gerçekleştirilecek olan Trakya Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı’na başkanlık edecek. Bakan Çelik başkanlığındaki toplantıya Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale Milletvekilleri, mülki idare amirleri, bakanlık merkez birimleri, ilgili kuruluşlar bölge il müdürleri, kurum ve kuruluş müdürleri, üniversiteler, sektör temsilcileri ve çiftçiler de katılacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ