Sokak değil oto galeri

Çerkezköy'de Cambazlar Sokak üzerinde park halinde bulunan satılık araçlar sokağı adeta açık oto galeriye dönüştürdü. Bu durum vatandaşları çileden çıkarırken, bölgede faaliyet gÃ?

GÜNDEM 6.10.2016 21:13:00 0
Sokak değil oto galeri

KAZA RİSKİ ARTIYOR

 

Akşam saatlerinde ilaç almak amacıyla Cambazlar Sokak üzerinde bulunan nöbetçi eczaneye giden vatandaşlar, park edecek yer bulmayınca araçlarını yol ortasında park etmek zorunda kalıyor. Satılık araçların gün boyunca park halinde kaldığı sokakta hizmet sunan nöbetçi eczaneden ilaç almak isteyen vatandaşlar gibi Cambazlar Sokak sakinleri de duruma isyan ediyor. İkinci el araç alım satım alanı haline gelen Cambazlar Sokak’ta sürekli çift sıra parklar oluşurken, kaza riski de artıyor.

 

YETKİLİLER BUNA BİR DUR DEMELİ

 

Akşamları iş çıkışı evlerine gelen sokak sakinleri evlerinin önünde park edecek bir yer göremeyince çileden çıkıyor. Yetkililerden konuya duyarlı olmalarını bekleyen vatandaşlar, “Yorgun argın işten geliyoruz ama satılık araçlar yüzünden evimizin önünde park edecek bir yer bulamıyoruz. Oto galeriden farksız oldu sokağımız. Artık yetkililer buna bir dur demeli” diye konuştu.

 

Haber / Gökhan TEKER