Veznedar sayımız yeterli

TESKi Genel Müdürü Şafak Başa, gazetemizin "Vatandaşın kuyruk çilesi" başlıklı haber ile gündeme getirdiği TESKİ Kapaklı Şubesi'nde yaşanan kuyruk sorunuyla ilgili açıklamalarda b

GÜNDEM 6.10.2016 21:07:00 0
Veznedar sayımız yeterli

BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUĞU

 

Konuyla ilgili Kapaklı Şube Müdürlüğü tarafından gerekli incelemelerin yapılarak 26 Eylül tarihinde hazırlanan raporun ken dilerine gönderildiğini kaydeden TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, “Rapora göre 19 Eylül 2016 tarihinde Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasından kaynaklı bayram dönüşü bir yoğunluk yaşandı. Bu tarihte 4 vezne ile işleme başlanmış,  ancak internet kaynaklı bir arıza nedeniyle sabah saatlerinde 2 vezne çalıştırılamamış. Öğleden sonra 3 vezne çalıştırılmış, 4’üncü vezne ise saat 15.00 sularında tahsilata başlamıştır” dedi.

 

TOPLAM 7 VEZNEDAR VAR

 

TESKİ Kapaklı Şube Müdürlüğü’nde her gün 4 veznenin aktif olarak çalıştığını kaydeden Şafak Başa, “Veznedar sayımız yeni görevlendirilen veznedar ile toplam 7 kişi olmuştur. 1 veznedarımız doğum yaptığından doğum izninde olup, 1 veznedarımız ise yıllık izindedir. 1 veznedarımız Karaağaç Mahallesi’ndeki veznede görev yapmaktadır. Bu sebeple, Kapaklı merkezde toplam 4 veznedar çalışmaktadır. Veznedarlar izinden döndüğünde 6 vezne ile hizmet verilecektir” ifadelerini kullandı.

 

OTURMA GRUPLARIIN SAYISI ARTIRILACAK

 

Şafak Başa açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ön ödemeli araç kullanımı fazla olduğu için özellikle Pazartesi ve Cuma günleri yoğunluk yaşanmaktadır. Bunun dışında Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri veznelerde yoğunluk olmamaktadır. Bunun dışında haberde değinilen oturma grupları ile ilgili sorun da çözülecektir. En kısa zamanda oturma gruplarının sayıları arttırılacaktır. Klima sayımız yeterli olup, klima önünde bekleyen vatandaşların rahatsız olmasından dolayı talep doğrultusunda klimalar kapatılmaktadır.”

 

Haber / Gökhan TEKER