ATM fareleri Adliyeye çıkarıldı

Çerkezköy'de Banka ATM'lerine düzenek yerleştiren ve vatandaşların hesaplarını boşaltan ATM şebekesi çökertildi. Suçüstü yakalanan şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye s

GÜNDEM 3.10.2016 20:47:00 0
ATM fareleri Adliyeye çıkarıldı

sdsds

Olay Çerkezköy’de Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre sabah erken saatlerde eşi D.G. ve arkadaşı V.T. ile birlikte ilçeye gelen S.G., karısıyla birlikte Atatürk Caddesi’ndeki bazı bankalara ait ATM’lere düzenekler yerleştirdi. Akşam saatlerinde düzenek kurulu ATM’lerden vatandaşların hesabını boşaltmak isteyen S.G., suçüstü yakalanırken; eşi D.G. ve arkadaşı V.T. de polis tarafından gerçekleştirilen tahkikat sonucu kısa sürede yakalandı.

 

3 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

 

Şüphelilerden S.G. üzerinde yapılan üst aramasında 3 bin 350 Lira nakit para, bir adet peruk, bir adet bıçak ve iki adet de düzenek bulundu. Şüpheli, üzerinden çıkan 3 bin 350 Lira’nın 1 saatlik kazancı olduğunu belirtirken; şüphelinin birçok suçtan sabıkası olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis, şüphelinin ilçeye eşi D.G. ve arkadaşı V.T. ile geldiği ortaya çıktı. Polis kısa sürede diğer 2 şüpheliyi de yakaladı. Şüpheliler emnşiyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından önce sağlık kontrolü için Çerkeköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Üç şüpheli daha sonra da Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Gökhan TEKER