En yaşlı üye

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret eden AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Sosyal Politikalar Başkanlığı üyeleri, ziyaretler sırasında 104 ya?

GÜNDEM 3.10.2016 20:38:00 0
En yaşlı üye

YAŞAMA SEVİNÇLERİNE ORTAK OLMALIYIZ

 

Ziyaretler hakkında bilgi veren AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Sosyal Politikalar Başkanı Murat Yaraşır, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiğimiz önemi, geçmişimizin sigortası olan büyüklerimize de göstermeli, onları el üstünde tutmalıyız. Hepimizin ortak paydası insan olmaktır. Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen en kutsal değerlerimizin başında gelmektedir. Onların ne kadar değerli olduğunu sadece özel günlerde değil her zaman hatırlatmalıyız. Yaşama sevinçlerine ortak olmalıyız. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.

 

MUTLULUĞUNU YAPTIĞI RABİA İŞARETİYLE İFADE ETTİ

 

1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolaysıyla tüm yaşlı vatandaşların gününü kutlayan Murat Yaraşır, “AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak, ziyaretlerimiz sırasında ilçemizin en yaşılarından biri olan 104 yaşındaki Mevlüde Özdemir’i partimize üye yaptık. Kendi isteğiyle AK Partiye üye olan Mevlüde Özdemir teyzemiz, mutluluğunu yaptığı Rabia işaretiyle ifade etti” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ