Baysan Pazar esnafının sıkıntılarını dinledi

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, perşembe ve cuma günleri hizmet veren Çorlu Belediyesi Kapalı Pazaryeri'nde incelemelerde bulunarak, pazarcı esnafı vatandaşlar ile görüştü.

GÜNDEM 30.09.2016 21:08:00 0
Baysan Pazar esnafının sıkıntılarını dinledi

ALTYAPI ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Perşembe günleri sebze-meyve ve gıda, cuma günleri ise giyim pazarı olarak hizmet veren Çorlu Belediyesi Kapalı Pazaryeri'ni ziyaret eden Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Ahmet Sarıkurt, Zabıta Müdürü Birol Uçar, Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir ile pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Pazarcı esnafının taleplerini dinleyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşlar Başkan Baysan'a talepleri iletirken, Çorlu'da devam eden altyapı çalışmaları hakkında bilgiler de aldılar. Hizmetlerden memnun olduklarını belirten vatandaşlar, modern kapalı pazaryeri için Başkan Baysan'a teşekkür etti.

 

PAZAR OTOPARKI VATANDAŞA AYRILDI

 

Ziyaret esnasında pazarcı esnafı ve vatandaşlara Salı Pazarı'nın da modern bir kapalı pazar yerine taşınacağını hatırlatan Başkan Baysan, pazar otoparkının vatandaşlara ayrıldığını, pazarcı esnafının araçlarını otopark dışındaki alanlara park etmesinin daha uygun olacağını hatırlatarak, pazar alanında ve etrafında dikkat edilmesi ve düzeltilmesi gereken unsurları yetkililerle paylaştı ve esnaflara hayırlı işler dileyerek pazar alanından ayrıldı.

 

Marmara Haber