Beyazay üyeleri Optimed'e emanet

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi üyelerinin sağlıkları, imzalanan sağlık protokolü ile Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi'ne emanet edildi. Dernek üyeleri ve yakınları Optimed'in saÄ

GÜNDEM 30.09.2016 21:07:00 0
Beyazay üyeleri Optimed

GÖNÜLLÜLÜK ESASINA DAYALI BİR İŞ YAPIYORUZ

 

Protokol törenine Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Özel Optimed Hastanesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım sorumluları Nagihan Aktaş ile Metin Demirtaş ile dernek üyeleri katıldı. Gönüllülük esasına dayalı bir iş yaptıklarına dkkat çeken Adnan Şahin, “Bizler hem engelli bireylerimize hem de engelsizlere hizmet ediyoruz. O kadar sorun var ki hepsini çözmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda Çerkezköy Kaymakamımız Metin Kubilay da bizlere çok destek oluyor. Bu bağlamda hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

DİĞER İLÇELERİMİZDE DE TEMSİLCİLİKLER OLUŞTURACAĞIZ

 

Adnan Şahin, “Bugüne kadar gözlemlediğimiz kadarıyla sizler Optimed ailesi olarak sosyal projelere büyük destek veriyorsunuz. Hepimizin birer engelli adayıyız. Çalışmalarımız takdir toplasa da şikayetler de gelmiyor değil. Çalışmalar neden sadece Çerkezköy’de yürütülüyor yönünde şikayetler alıyoruz. En kısa zamanda diğer ilçelerimizde de temsilcilikler oluşturacağız. Bu sayede etkinliklerimiz diğer ilçelerimizde de hayat bulacak” dedi.

 

BİRLİKTE BİR ŞEYLER YAPABİLİYORSAK NE MUTLU BİZLERE

 

Ellerinden geldiğince sosyal projelere destek vermeye çalıştıklarını kaydeden Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan ise “Birlikte bir şeyler yapabiliyorsak ne mutlu bizlere. Hizmetlerin genişlediğini görmek herkes gibi bizleri de çok mutlu ediyor. Diğer kurumlarla birlikte yaşarsak çok daha mutlu oluruz. Yapılan tüm çalışma ve hizmetler daha iyi bir toplum ve daha iyi bir gelecek içindir” diye konuştu.

 

PROTOKOL İMZALANDI

 

İndirim anlaşmasının dernek üyeleri ile birinci derecedeki yakınlarını kapsadığını belirten Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan, “Artık Beyazay Derneği üyeleri sağlık konusunda da indirimden faydalanacak. Anlaşmanın tüm dernek üyeleri ve birinci derece yakınlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından indirimli sağlık anlaşması protokolü imzalandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ