Baysan, İtfaiye'nin 302'nci yaşını kutladı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu İtfaiye İstasyonunu ziyaret ederek personelini kutladı. İtfaiye Teşkilatı'nın kurul

GÜNDEM 30.09.2016 21:01:00 0
Baysan, İtfaiye

SİZLERLE GURUR DUYUYORUM

 

Ziyarette konuşan Başkan Baysan, itfaiyenin yalnızca yangına müdahale eden bir birim olmadığına ve itfaiye teşkilatının önemine dikkat çekerek, "7 gün 24 saat kendi canını hiçe sayarak görevini yapan itfaiye teşkilatımızın 302. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Göreviniz sadece yangına müdahale etmek değil. Doğal afetlerde, kazalarda, mahsur kalan tüm canlıların hemen yanı başında yer alan sizler ulvi bir görevi icra ediyorsunuz. Her türlü takdiri hak ediyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyorum ve görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

 

HER AN GÖREVE HAZIRIZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu İtfaiye İstasyonu Müdürü Faruk Yücel ise gerçekleşen ziyaretten dolayı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Ahmet Sarıkurt'a teşekkür ederken, 40 personel ve 8 araç ile her an göreve hazır olduklarını dile getirdi. Öte yandan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan İtfaiye Çorlu İstasyonunun çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alırken, İtfaiye Haftası nedeniyle personele pasta ikram etti.

 

Haber / Gökhan TEKER