Edirne'ye 4 ödül birden

Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması kapsamında, Edirne Belediyesi müracaat ettiği 4 proje ile ödül aldı.

GÜNDEM 30.09.2016 21:00:00 0
Edirne

ÖDÜL TÖRENİ YAPILACAK

 

Afet Yönetimi, İmar Şehircilik ve Estetik, Kurumsal Yönetim ve Gelişim, Kültür ve Sanat, Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri, Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri, Ar-Ge ve İnovasyon kategorilerinde düzenlenen yarışmaya, Edirne Belediyesi 6 proje ile müracaat etti. Alanında uzman jüri tarafından yapılan değerlendirmenin ardından, Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a bir mektup göndererek, bu yıl gerçekleştirilen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması’nda, Edirne Belediyesi’nin 4 projesinin ödül almaya hak kazandığını belirterek, 1 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak ödül törenine davet etti.

 

YARIŞMAYA 4 PROJE İLE KATILDI

 

Edirne Belediyesi, 6. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması’na, İmar Şehircilik ve Estetik kategorisinde, “Selimiye Camii Çevresi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi”, Kültür ve Sanat kategorisinde, “Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nin Sayısallaştırılma Projesi”, Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler kategorisinde, “Eski Elektrik Fabrikası Restorasyonu Projesi” ve “Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme Projesi”, Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi kategorisinde ise “Kırkpınar Alanı (Er Meydanı) Rekreasyon Projesi (Sular Üzerinde Yükselen Şehir)” ve “Bilimsel Tabanlı Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan Ülkelerinin KABS ile Birlikte Uzun Vadeli Sivrisinek Mücadelesi Projesi” ile müracaat etmişti.

 

ÖDÜL TÖRENİ 1 EKİM’DE

 

Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe, 6. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması’nda Edirne Belediyesi’nin “Selimiye Camii Çevresi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi”, “Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nin Sayısallaştırılma Projesi”, “Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme Projesi” ve “Kırkpınar Alanı (Er Meydanı) Rekreasyon Projesi (Sular Üzerinde Yükselen Şehir)” başlıklı projelerle ödül almaya hak kazandığını, Belediye Başkanı Recep Gürkan’a bildirdi ve ödül törenine davet etti. 6. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, 1 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak tören ile sahiplerine verilecek.

 

Marmara Haber