AK Parti'den Ankara çıkarması

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, beraberindeki Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ile birlikte Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

GÜNDEM 30.09.2016 13:33:00 0
AK Parti

ZİYARETLERE YEL DE EŞLİK ETTİ

 

AK Parti Cüneyt Yüksel, Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ile birlikte dün Ankara’ya gitti. Heyet ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Mustafa Ataş'ı makamında ziyaret etti. Ataş ile bir süre görüşen heyet, daha sonra TBMM’ye geçerek AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel'i makamında ziyaret etti. Heyetin bundan sonraki ziyaretlerine Mustafa Yel de eşlik etti. AK Parti Tekirdağ heyetinin bir sonraki ziyareti ise Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop'a oldu. Heyet daha sonra sırasıyla Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin, Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütgen, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş'ü makamında ziyaret etti.

 

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI HAKKINDA GÖRÜŞTÜK

 

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, “İlk ziyaretimizi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Mustafa Ataş'a yaptık. Kendisi ile teşkilat çalışmaları hakkında görüşerek hazırladığımız raporları takdim ettik. Daha sonra Tekirdağ Milletvekilimiz Mustafa Yel ile birlikte Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop’u ziyaret ederek teşkilat çalışmaları hakkında görüştük.

 

HASTANEMİZE PERSONEL TAKVİYESİ İSTEDİK

 

Daha sonra Sağlık Bakanlığı’na giderek Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütgen, Müsteşar Prof. Dr. Eyüp Gümüş ile görüştüklerini belirten Öge, “Burada yeni hastanemiz için personel takviyesi istedik. Hastanemize 77 hekim kontenjanı verilmesine rağmen 48 hekim ile hizmet edilmeye çalışılıyor. Ayrıca Çocuk Hastalıkları Uzmanı, Cildiye Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı, Kardiyoloji Uzmanı, Anestezi Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, KBB Uzmanı, Pratisyen ve Hemşire istedik. Ziyarette Sağlık Bakanımız Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın önümüzdeki günlerde Tekirdağ’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunacağı, ziyaretler kapsamında Çerkezköy’e de uğrayacağı ifade edildi. 

 

HER AY ANKARA’YA GİDECEĞİZ

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nı da ziyaret ettiklerini kaydeden Abdullah Öge, “Buradaki ziyaretimizde bölgemizdeki enerji kesintilerini görüştük. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Çerkezköyümüze ilave enerji yatırımları istedik. Akabinde Diyanet İşleri Başkanlığımızı ziyaret ederek camilerimizin lojman ve kadro sıkıntılarını dile getirdik” dedi. Öge, hizmetlerin en kısa zamanda Çerkezköy ve bölgeye gelmesi için bundan sonra her ay Ankara’ya giderek ilgili Bakanlıklarla görüşmeye devam edeceklerini belirtti. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ