15 Temmuz Şehitleri için hatıra ormanı

FETÖ/PDY Terör Örgütü tarafından, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen kanlı darbe girişimi sonucunda Şehit olan vatandaşlar için '15 Temmuz Hatıra Ormanı' oluşturuluyor. Ambardere de yaklaş?

GÜNDEM 29.09.2016 20:29:00 0
15 Temmuz Şehitleri için hatıra ormanı

İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Ambardere Mevkiinde ve yaklaşık 10 dönümlük bir alanda oluşturulacak olan ‘15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’ için bugün tören düzenleniyor. Hayata geçirilecek olan Hatıra Ormanı alanında incelemelerde bulunan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a, Çerkezköy Orman İşletme Şefi Cemil Kemikçi de eşlik etti.

 

EŞSİZ VE MÜKEMMEL BİR DERS VERİLDİ

 

İncelemeler esnasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Kubilay, “15 Temmuz Şehitlerinin Aziz Hatırasını yaşatmak en esaslı meselerimizi arasında yer alıyor. 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖTerör Örgütü üyeleri tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi, kahraman milletimiz tarafından sokaklarda eşsiz desten yazılarak durduruldu. Milletimiz tek yürek olduğumuzda yenilemeyeceğimizi bir kez daha kanıtladı. Büyük bir kahramanlık destanı yazarak dünyaya eşsiz ve mükemmel bir ders verdi. 15 Temmuz Türkiye’nin 79 milyon vatan evladının kahramanlık destanıdır. 15 Temmuz Şehitleri milletimiz tarafından asla unutulmayacaktır. 15 Temmuz Türkiye’nin ikinci Kurtuluş Mücadelesinin adıdır” diye konuştu.

 

RAHMET DİLEDİ

 

Bugün saat 11.00’da düzenlenecek olan açılış ve fidan dikme törenine tüm Çerkezköy halkını davet eden Kaymakam Metin Kubilay, alçak darbe teşebbüsünde bulunan vatan haini, millet düşmanı, FETÖ Terör Örgütüne mensup terörist çeteleri bir kez daha lanetleyerek, Vatan ve millet için Şehit olanlara Allah’tan rahmet, Gazilere de acil şifalar diledi.

 

Haber / Mehmet AYAN