Cenazesi olanlara Taziye Çadırı

Çerkezköy Belediyesi tarafından alınan 48 metrekare büyüklüğündeki 3 adet Taziye Çadırı Pazartesi gününden itibaren Çerkezköy halkına hizmet verecek.

GÜNDEM 28.09.2016 21:06:00 0
Cenazesi olanlara Taziye Çadırı

GÖREVLİ KALACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 3 adet Taziye çadırı aldıklarını belirterek, “Taziye Çadırları Pazartesi gününden itibaren cenazesi olan ailelerin istekleri doğrultusunda gösterecekleri uygun yerlere kurulacak. Taziye Çadırımızın içerisinde tüplü ısıtıcı, çay ocağı ve çay, şeker vs. gibi tüm ikram malzemelerinin yanı sıra 50 adet plastik sandalye olacak. Ayrıca bir Belediye görevlimiz de Taziye Çadırı’nın kurumundan tekrar toplanılmasına kadar Taziye Çadırımızda görevli olarak kalacak” diye konuştu.

 

KONUKLARINI RAHATLIKLA AĞIRLAYABİLECEKLER

 

Akay konuşmasının sonunda ise, “Kurulacak olan Taziye Çadırlarımız ile birlikte artık cenaze sahiplerinin taziye için gelen konuklarını burada ağırlayarak, ikramda bulunabilecekler. Kış şartlarının da düşünülerek Taziye Çadırı’nın içerisinde tüplü ısıtıcı,  yaz aylarında ise kenarlarının açılarak havalandırması yapılabilecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ