Mevcut bina yetersiz kalıyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Sosyal Güvenlik Kurumu Çerkezköy Merkez Şubesi yeni binasının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. İncelemelerinde Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kema

GÜNDEM 27.09.2016 22:03:00 0
Mevcut bina yetersiz kalıyor

KURUMUMUZ 92 BİN 202 ÇALIŞANA HİZMET VERİYOR

 

Çerkezköy’ün yüzlerce fabrika ve on binlerce çalışanıyla Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden biri olduğuna vurgu yapan Kaymakam Metin Kubilay, “Çerkezköy’ün hızlı nüfus artışına sahip olması nedeniyle kurumlarımızın yaptığı iş ve işlemler her geçen gün daha da artıyor. SGK Merkezimizin hizmet alanı Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’ı kapsıyor. Toplam 92 bin 202 çalışana hizmet veren ve yaklaşık 300 metrekare alana sahip olan mevcut SGK Merkezi binası yetersiz kalmaya başladı. Bu nedenle ilçemizde Fatih Mahallesi’nde 917 ada, 14 parselde yeni bina yapılmasına karar verdik” dedi.

 

YENİ BİNAYA ULAŞIM DA KOLAY OLACAK

 

SGK Çerkezköy Merkez Şubesi’nin yeni binasının inşaat oturumunun 7 bin 231 metrekare olacağını kaydeden Kaymakam Kubilay, “Yeni binamız 3 katlı ve 2 bin 800 metrekare kapalı alan üzerinde kurulacak. Çalışmalar henüz ruhsat aşamasında. Projeyi bakanlığa gönderdik. Projemiz şu anda Bakanlıkta Proje Tadilatı biriminde. Ekim ayında projenin belediyeye teslim edilmesini bekliyoruz. Projenin ihalesinin 2016 yılı içerisinde yapılmasını ve inşaat çalışmalarına da en kısa zamanda başlanmasını temenni ediyoruz. Yeni binamızın hizmete başlamasıyla kurumumuzun verimliliği artacaktır. Yeni binaya vatandaşlarımızın ulaşımı da kolaylaşacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan TEKER