Cami hırsızı tutuklandı

Çorlu'da caminin şadırvan ve tuvaletlerinin musluklarını çalan hırsız polisin yaptığı operasyon ile yakalandı. Yakalanan zanlının hırsızlıktan çok sayıda sabıkası olduğu belirtilirk

GÜNDEM 26.09.2016 20:22:00 0
Cami hırsızı tutuklandı

KİMLİĞİ KISA SÜRDE TESPİT EDİLDİ

 

Çorlu’ya bağlı Zafer Mahallesi’ndeki Mekke Camiinde şadırvan tuvaletlerin musluklarının çalınmasının ardından olayı araştıran İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bölgede sıkı bir çalışma başlattı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kısa sürede zanlının Ş.K. isimli şahıs olduğunu belirledi. Zanlının kimliğinin belirlenmesinin ardından bölgedeki çalışmayı hızlandıran polis ekipleri Ş.K.’nin evinin adresini belirledi.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Şüpheli, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonla evinde kıskıvrak yakalandı. Şüpheliyi gözaltına alan polis hırsızlıkta kullanılan malzemeleri de ele geçirdi. Zanlının üç kez bir okuldan, bir evden ve camiden hırsızlık yaptığını tespit etti. Yapılan GBT sorgusunda ise Ş.K.’nin 7 ayrı suçtan arandığı belirlendi. Alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Ş.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Marmara Haber