Gevşeklik gösterenler de FETÖ'cüler kadar haindir

Çerkezköy Belediye eski Başkanlarından Ali Ertem, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadelede gevşeklik gösterenlerin, en az FETÖ mensupları kadar hain olduğunu belirtti.

GÜNDEM 25.09.2016 22:31:00 0
Gevşeklik gösterenler de FETÖ

YÜCEER VE ERTEM’DEN FETÖ TEPKİSİ

 

15 Temmuz gecesi yaşanan kanlı darbe girişiminin ardından ülke genelinde başlayan FETÖ/PDY soruşturması tüm hızıyla devam ediyor. Soruşturma kapsamında FETÖ ile ilişkisi olduğu tespit edilen yüzlerce kişi meslekten ihraç eidlip, tutuklanırken; çok sayıda kişi de açığa alındı. CHP Tekirdağ Milletvekli Dr. Candan Yüceer’in Çerkezköy ve Kapaklı’da FETÖ/PDY soruşturmasıyla ilgili “Çerkezköy ve Kapaklı’da FETÖ/PDY mensubu yok galiba” şeklinde tepki gösterirken; Çerkezköy Belediye eski Başkanlarından Ali Ertem de “FETÖ ile mücadelede gevşeklik gösterenler, en az FETÖ mensupları kadar haindir” diyerek tepki gösterdi.   

 

FETÖ'YÜ TEMİZLEMEK BOYUNLARININ BORCUDUR

 

2004-2014 yılları arasında Çerkezköy Belediye Başkanı olarak görev yapan Ali Ertem, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: “Çerkezköy'de, siyaset, işadamları, bürokratlarla ilgili herhangi bir işlem var mıdır? STK’lar, OSB’lerde FETÖ’cü yok demek ihanettir. Tekirdağ ve Çerkezköy’deki siyaset makamları ile kamu yöneticilerinin sorumlulukları büyüktür. FETÖ'yü temizlemek boyunlarının borcudur. Bekliyoruz ve sabırla bekleyeceğiz. FETÖ ile mücadelede gevşeklik gösteren de en az onlar kadar haindir.

 

Haber / Şaban KARDEŞ