Muhtarlardan Gürkan'a teşekkür ziyareti

Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı ve beraberindeki mahalle muhtarları, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret ettiler.

GÜNDEM 25.09.2016 22:22:00 0
Muhtarlardan Gürkan

MUHTARLARLA SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDEYİZ

 

Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı ve diğer mahalle muhtarları, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret ederek mahalleleri ile ilgili taleplerini dile getirdiler. Kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Mahalle Muhtarları ile sürekli iletişim halinde olduklarını, muhtarları mahallelerinde sık sık ziyaret ettiğini de belirtti.

 

MUHTARLARDAN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR

 

Mahalle muhtarları, Edirne’nin tüm mahalleleri ile ilgili sorunlarının geçmiş yıllara oranla en aza indirgemiş olduğunu belirterek, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve ekibinin vatandaşın şikâyetleriyle ilgili ivedilikle hareket ettiklerini söylediler. Başkan Gürkan’ın kendilerini sürekli arayarak ya da ziyaret ederek mahalleleri hakkında fikir alışverişinde bulunduğu ve sorunlara ivedilikle, akılcı bir yaklaşımla çözüm buldukları için teşekkür ettiler.

 

Marmara Haber