Devlet kimsesizlerin kimsesidir

Çerkezköy'de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alan aileleri evlerinde ziyaret eden İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, "Vakfımız Çerkezköy'de Devletin şefkatli elini i

GÜNDEM 22.09.2016 23:05:00 0
Devlet kimsesizlerin kimsesidir

AİLENİN SIKINTILARINI DİNLEDİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan Fevzipaşa Mahallesi sakinlerinden Kütükçü ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç ve Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz de Kaymakam Metin Kubilay’a eşlik etti. Ziyarette Kütükçü ailesinin sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Metin Kubilay, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca düzenli yardım yaptığımız Kütükçü Ailesine, hem geçmiş olsun dileklerinde bulunmak, hem de sıkıntılarını dinlemek için ziyaret etmek istedik” dedi.

 

ÜÇÜZLERDEN BİRİ VEFAT ETTİ

 

Kütükçü ailesinin prematüre doğumdan olan üçüz çocuğundan birinin vefat ettiğini belirten Kaymakam Kubilay, “Diğer 2 çocuğumuzun düzenli olarak tedavi görmesi gerekiyor. Yavrularımızın tedavisi için gereken her şeyin yapılması kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğümüze gereken talimatları verdik. Ailemize tekrar geçmiş olsun diyor, çocuklarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın, yardımların ihtiyaç sahibi vatandaşlara en kısa sürede ulaştırılması açısından Devlet ile vatandaş arasında adeta bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Kaymakam Kubilay, “Vakfımız Çerkezköy’de Devletin şefkatli elini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza uzatmaktadır. İhtiyaç sahiplerini, zor durumda kalanları muhtarlarımızla beraber ziyaret ediyoruz. Bundan sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Devletimiz kimsesizlerin kimsesidir” dedi. Kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alaka ile yardımlardan dolayı Kaymakam Kubilay’a teşekkür eden Kütükçü ailesi, “Allah Devletimize zeval vermesin” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ