Federasyonda Yaprak Dökümü

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda istifalar devam ediyor. Yönetim Kurulu'nda bulunan Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu'nun ardından; şimdi de Çiftlik

SPOR 22.09.2016 23:01:00 0
Federasyonda Yaprak Dökümü

KARAMEHMETOĞLU 2 HAFTA ÖNCE İSTİFA ETMİŞTİ

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, 3 yıldır görev yaptığı Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden yaklaşık 2 hafta önce istifa etmişti. Karamehmetoğlu istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 3 yıldır görev yaptığım, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan, işlerimin yoğunluğu nedeniyle 9 Eylül 2016 Cuma günü itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Yönetimde görev alan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” ifadelerine yer vermişti.

 

Tekirdağ spor kamuoyunda ise Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu’nun asıl istifa gerekçesinin TASKF yönetimde yer alan bazı isimlerin duyarsızlığı olduğu öne sürüldü. Yoğun iş temposu ve kulüp faaliyetlerine rağmen, Federasyon toplantıları için Kapaklı’dan il merkezine gitmesine karşın; il merkezinde ikamet eden bazı yöneticilerin toplantılara iştirak etmemesine tepki gösteren Karamehmetoğlu’nun, bu nedenle görevinden istifa ettiği konuşulmuştu.

 

İŞLERİNİN YOĞUNLUĞUNU GEREKÇE GÖSTERDİ

 

Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu’nun ardından; şimdi de Tekirdağ 1. Amatör Lig ekiplerinden Çiftlikönüspor Kulübü Başkanı Zeki Sezer görevinden istifa etti. İstifa dilekçesini sosyal medya hesabından da paylaşan Zeki Sezer istifa dilekçesinde, “Yaklaşık 2 yıl gibi bir zamandır büyük bir onurla ve gururla yürütmekte olduğum yönetim kurulu üyeliğimden işlerimin yoğunluğu nedeniyle 19.09.2016 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Gereğinin yapılarak tarafıma bilgi verilmesi hususunu arz ederim” ifadelerini kullandı. Çiftlikönü Spor Kulübü Başkanı Zeki Sezer, her ne kadar istifa gerekçesini işlerinin yoğunluğu olarak gösterse de, spor kamuoyu Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu gibi Zeki Sezer’in de istifasının yönetime tepki olarak gerçekleştiğini konuşuyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ