Vatandaşı bilgilendirmeliyiz

Çerkezköy SGK Merkez Müdürü Hasan Türkan, en büyük önceliklerinin SGK hizmetlerinden vatandaşları haberdar etmek olduğunu belirtti.

GÜNDEM 22.09.2016 22:57:00 0
Vatandaşı bilgilendirmeliyiz

DİNAMİK BİR BÖLGEYE HİZMET EDİYORUZ

 

Bölgede Saray, Kapaklı ve Çerkezköy olmak üzere 3 ilçeye birden hizmet verdiklerini belirten Hasan Türkan, “Bu 3 ilçemizde sanayinin yoğun olduğunu ve 4A sigortalı sayısının 92 bin civarında olduğunu göz önünde bulundurursak, hizmet ağımızın dinamik bir bölgeye sahip olduğunu ifade edebiliriz. Bu nedenle gerek iş verenleri, gerekse vatandaşları SGK hizmetleri konusunda en iyi şekilde bilgilendirmek zorundayız. Bunun için de vatandaşlarımızda sosyal güvenlik bilincini artırmaya yönelik çalışmalar yapmalıyız” dedi.     

 

YENİ BİNA İÇİN YER BULUNDU

 

SGK çalışmalarının insanlar tarafından bilinmesinin önemine dikkat çeken Hasan Türkan, “Bizim görev süremiz boyunca en önemli önceliğimiz bu konu olacaktır. SGK çok önemli bir kurumdur. Dolayısıyla da yapılan bilgilendirmelerin de çok iyi olması gerekmektedir. Bunun dışında yeni bir SGK Merkezi için çalışmalarımız sürüyor. Çerkezköy Devlet Hastanesi yakınlarında bir yer bulduk. 2017 yılı içinde yeni SGK Merkez Binamızın yapımına başlamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ