Çerkezköy, yabani otlardan arınıyor

Çerkezköy'de ana caddelerde orta refüj, yol kenarı ve kaldırımlarda bulunan ve görüntü kirliliğine neden olan yabani oylar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalış

GÜNDEM 20.09.2016 18:51:00 0
Çerkezköy, yabani otlardan arınıyor

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE NEDEN OLUYOR

 

Çalışmaların özellikle yoğun olarak kullanılan cadde ve bulvarlarda gerçekleştirildiğini ifade eden Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ,”Orta refüjleri, kaldırım ve yol kenarlarındaki yabani otları temizleme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde deam eden çalışmalar kapsamında görünü kirliliğine neden olan yabani otlar ot biçme makineleri ile biçiliyor” dedi.

 

BOŞ ARSALARDAKİ OTLAR DA TEMİZLENİYOR

 

Yabani otların temizlenmesi kapsamında yürütülen çalışmaların Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde sürdüğünü kaydeden yetkililer, “Cengiz Topel Caddesi’nde 3 kilometrelik yol boyunca kaldırım kenarları ve orta refüjlerde temizlik çalışmalarına devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında mahallelerde yer alan boş arsalardaki yabani otlarla birlikte bordür diplerinde ve kaldırım taşları arasında çıkan otlar da kazınarak temizleniyor” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Gökhan TEKER