Her başlangıç yeni bir umuttur

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle açılış programı düzenledi. Programda konuşan Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp SÃ?

EĞİTİM 19.09.2016 22:00:00 0
Her başlangıç yeni bir umuttur

DESTEKLERİNDEN DOLAYI OSB YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılış törenine Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili NatanYakuppur, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ve Ahmet Temiroğlu, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Okul Müdürü Caner Baysal, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan okul müdürü Caner Baysal, yeni başlayan ve eğitimine devam eden öğrencilere başarılar diledi. Baysal eğitime verdiği desteklerden dolayı da Çerkezköy OSB yönetimine teşekkür etti.

 

ÖĞRENCİLERE HİTAP ETTİ

 

2016-2017 eğitim öğretim yılının başarılı ve huzurlu geçmesini temenni eden Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ise öğrencilere hitap ederek, “Yeni bir ders yılına başlamanın heyecanı ile sevinç içerisinde olduğunuzu biliyorum. Bazılarınızın ise ilk defa okulumuza başlamanın, yeni arkadaşlarla ve öğretmenlerle karşılaşmanın heyecanı içerisinde olduğunu tahmin etmek zor değil. Okulumuz; yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve tüm çalışanları ile sıcak bir ortam. Bu ortamın sizleri gelecek yaşamınıza hazırlayan ve mutluluğunuzu sağlayacak bir kurum olduğundan hiç şüpheniz olmasın. Okulumuzun kıymetini bilin. Çok çalışın. Yurdunu seven, çağdaş uygarlık seviyesine erişme isteğiyle dolu, duyarlı insanlar olun. Okulumuzun ismine layık, başarılı çalışmaların ve projelerin içerisinde Türk sanayisine hizmet eden fertler olmanızı bekliyoruz. Sizler Atatürk sayesinde elde etiğimiz kazanımlara içtenlikle bağlı kalınız. En şaşmaz yol göstericinin bilim olduğunu akıldan çıkarmayın” dedi.

 

ÜLKEMİZ HAİN KALKIŞMAYI ASLA UNUTMAYACAK

 

Konuşmasının devamında katılımcılara seslenen Sözdinler, “Örnek uygulamaların yapıldığı, çevreye duyarlı, çağdaş dünyaya ayak uyduran, hoşgörülü insanların yetiştiği bu okul, ihtiyaçlara en iyi cevap verecek şekilde tasarlanıp uygulamaya alındı. İlk mezunlarını geçtiğimiz öğretim yılında verdi. Ülkemiz, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain kalkışmayı asla unutmayacak. Türk milletinin kahramanca girişimiyle demokrasimizin daha da güçlendiğini, güçlü demokrasinin de ekonomiyi güçlendirdiğini görüyoruz. Çerkezköy OSB olarak kaynağını demokrasiden, millet iradesinden almayan hiçbir hareket, eylem veya girişimi tanımıyoruz. Bu hain kalkışmanın başladığı andan itibaren cesaret ve kararlılık göstererek girişimin püskürtülmesinde en önemli rol oynayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve TBMM olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu kalkışmada hayatını kaybeden güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı rahmetle ve şükranla anıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Her başlangıcın yeni bir umut olduğunu söyleyen Sözdinler, “Her umut özünde bir canlılığı getiriyor. Parolamızın daima ileri olduğunu unutmayalım. Eğitimde, bilimde ve sanatta hep ileri olalım. Bunu sizlerle birlikte başaracağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Bu duygularla yeni eğitim öğretim yılının başarılarla geçmesi temennilerimle hepinizi sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

 

Haber / Mehmet AYAN