Şüpheli soygun

Çerkezköy'de faaliyet gösteren ADS Otomotiv ve Emlak Bürosu, önceki gece işletmeye giren kişi ya da kişiler tarafından soyuldu. İşletmenin kapısını zorlayarak içeri giren şüpheli ya da şüphe

GÜNDEM 18.09.2016 20:31:00 0
Şüpheli soygun

ARACI ALMAYA GELMEDİ

 

Olay Öztrak Caddesi Sarıgöl Sokak’ta faaliyet gösteren ADS Otomotiv ve Emlak Bürosu’nda meydana geldi. İddiaya göre kapıyı zorlayarak içeri giren şüpheli ya da şüpheliler, işletmenin önünde bulunan 10 araca dokunmayıp, içeride bulunan Audi A6 marka aracı çalıp kayıplara karıştı. Çalınan aracın satışı ile ilgili bir müşteri ile anlaştıklarını ve kapora aldıklarını kaydeden firma yetkilileri, “Araya bayramı tatili girdiği için satışı yapamadık. Cuma günü aracın satış işlemini gerçekleştirmek üzere sözleştik. Müşteri Cuma günü aradı. Parasının hazır olmadığını, yine de ofise geleceğini söyledi ama gelmedi. Aynı gece de araç çalındı” dedi.

 

11 ARAÇTAN 10’U DIŞARIDA BEKLİYORDU

 

Firma yetkilileri, tüm araçların anahtarları içerideydi. 11 araçtan 10’u dışarıda bekliyordu. Neden bu araçlar yerine içerideki aracımız çalındı? Anlamış değiliz. 5 yıldır burada galericilik yapıyoruz. Böyle bir olayla karşılaşmadık. İçeri kim ya da kimler girdiyse adeta anahtarın yerini biliyordu. Hemen polise haber verdik. Tek temennimiz hırsız ya da hırsızların bir an evvel yakalanmasıdır” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER