Sevenleri Mandalı'yı unutmadı

Kapaklı Avcılar Derneği üyeleri, dört yıl önce çıktığı av sırasında yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden Özcan Mandalı'yı mezarı başında andı. Anma programÄ

GÜNDEM 18.09.2016 20:23:00 0
Sevenleri Mandalı

MEZARI BAŞINDA ANILDI

 

Kapaklı Avcılar Derneği, Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kardeşi Özcan Mandalı için ölümünün dördüncü yıl dönümü dolayısıyla anma programı gerçekleştirdi. Avcılar Derneği mensubu arkadaşları ile birlikte ava çıktığı sırada yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden Özcan Mandalı’nın anma programına, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Doğuş Mandalı, Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, Avcılar Derneği üyeleri Ergül Büyükikiz, Sami Cambaz, Ertan Mandalı, Bülent Çavuş, Behçet Daya, Güray Danacı ve Şeref Biliş katıldı.

 

ÜZÜNTÜMÜZ HİÇ AZALMADI

 

Özcan Mandalı’nın 17 Eylül 2012 tarihinde sabah 07.40 sıralarında Ergül Büyükikiz ve Adil Güzel ile birlikte çıktığı avda yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybettiğini belirten Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, “Aradan 4 yıl geçti. Fakat acımız üzüntümüz hiç azalmadı. Rahmetliyi her zaman arıyoruz. Rahmetliyi kabri başında dualarla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

 

ALLAH BÖYLE BİR ACIYI HİÇ KİMSEYE YAŞATMASIN

 

Kardeşinin ölümümün üzerinden dört yıl geçtiğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Bizi burada yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Allah böyle bir acıyı hiç kimseye yaşatmasın. Bunun için dua ediyoruz. Allah, kardeşimin mekanını cennet etsin” diye konuştu. Katılımcılar, anma töreninin ardından Özcan Mandalı’nın mezarına çiçek bıraktı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ