Kurunun yanında yaş da yanıyor

 Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer'i Şehitlik Parkı'nda düzenlenen kahvaltı programında ağırladı. Programda konuşan Yüceer, "Bugün fiili

GÜNDEM 16.09.2016 18:53:00 0
Kurunun yanında yaş da yanıyor

BÜTÜN MAHALLELERİ DOLAŞMAK İSTİYORUZ

 

Programda kısa bir konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Bu bayram gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız, gerek milletvekillerimiz ile ciddi anlamda iyi değerlendirdiğimiz bir bayram olacak. Yerel yönetim adına yaptıklarımızı vatandaşlarımıza ifade ederken, ülke siyaseti ile ilgili vekillerimizin görüşlerini de dolaştığımız yerlerde kamuoyuna yansıtmaya çalışacağız. Bundan sonraki bayramlarda daha ciddi program yapıp Malkara'nın bütün mahallelerini bayram süresince dolaşmak istiyoruz” dedi.

 

GENCECİK FİDANLARIMIZ TOPRAĞA DÜŞÜYOR

 

Her bayramda bölgede içelerle ve köylerle bir arada olmaya çalıştıklarını belirten CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer ise “Ülkemiz ardı sıra acılar yaşıyor. Dün yine şehitlerimiz oldu. Şehidimizin olmadığı, kanın ve gözyaşının akmadığı bir günümüz yok. Maalesef kör bir çaresizlik içindeyiz. Türkiye bugüne bir günde gelmedi. Türkiye şuan bir savaşın eşiğindeyse, terör tehdidi altındaysa, mülteci sorunumuz varsa bunun bir sorumlusu, bir sebebi var. Türkiye maalesef on dört yıllık yanlış dış ve iç politikaların ve yanlış hesapların sonucunda bu bedelleri ödüyor. Gencecik fidanlarımız toprağa düşüyor” dedi.

 

MAĞDUR İNSANLARIN YANINDA OLMAK BİZİM GÖREVİMİZ

 

Türkiye’nin güvenli bir ülke durumunda olmadığını söyleyen Yüceer, “Dış politikada insanlar artık bizleri hiçbir sürecin içine sokmayarak bizlerden uzak duruyor. Hatta Türkiye'yi bir tehdit unsuru olarak gören ülke sayısı giderek artıyor. Bugün fiili olarak darbe girişiminde görev alan, darbe girişiminde bulunan, destek olan insanlar tabi ki yargılansın, bunun cezası neyse çeksinler. Görüyoruz ki kurunun yanında yaş da yanıyor. Hatta kuru değil yananların çoğunun yaş olduğunu görüyoruz. Bu mağdur insanların yanında olmak bizim görevimiz” diye konuştu.

 

HER YAPILAN SEÇİME CHP KADROLARIYLA HAZIRDIR

 

Yüceer şöyle devam etti: “Adalet olmazsa, vicdan olmazsa akıldan uzaklaşırsınız. O zaman da bu devletin çivisi çıkar. Buna izin vermeyeceğiz. En acımasız katilin bile adaletli bir şekilde yargılanmaya hakkı vardır. Ürkütücü tabi ama Türkiye bu günleri aşacaktır. Türkiye çok güçlü bir ülkedir. Şuan gerek yerel gerek genel olarak seçimler konuşuluyor. Her türlü olumsuzlukta sanki seçimler çözüm olacakmış gibi seçim konuşmaya başlıyoruz. İşte yaşadık! 7 Haziran, 1 Kasım… İstikrar gelsin dendi ama gelen istikrar olmadığı gibi istikrar beklentisi artık yok insanlarda. Çünkü insanlar can derdine düşmüş durumda. Tabi ki her yapılan seçime CHP kadrolarıyla hazırdır. İnşallah CHP iktidarında bu olumsuzluklar bu yaralar en kısa zamanda sarılacak” diye konuştu.

 

Marmara Haber