Kaynarca Halk Kütüphanesine kavuşuyor

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca Beldesi'nde yapımına başlanan halk kütüphanesinin 25 günde bitirilmesi palanlanıyor. Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, su diyarı olan Ka

GÜNDEM 16.09.2016 18:50:00 0
Kaynarca Halk Kütüphanesine kavuşuyor

HALKIMIZA HİZMET ETMEK İÇİN GÖREVDEYİM

 

Kaynarca Beldesi’nin tarihi dokusu ve su kaynaklarıyla ünlü bir yerleşim yeri olduğunu belirten Belediye Başkanı Serdar Türker, beldenin iç ve dış turizme açılması için göreve geldiğinden beri çalışmalar yaptığını belirtti. Beldenin her alandaki ihtiyaçlarının bir an önce giderilmesi için hızlı bir çalışma sürdürdüklerini kaydeden Türker, “Beldemiz tarih boyunca birçok medeniyetlere ev sahipliği yaptı. Bol su kaynaklarına sahip olması nedeniyle su diyarı olarak da bilinir. Beldemizin tüm yollarını genişleterek bir kısmını kilitli taş, bir kısmını da asfalt yol yaptık. Yaya kaldırımları yaptık. Cadde ve sokaklarımıza yeni aydınlatma direkleri koyduk. Çoçuklar için yaptığımız havuzda, yavrularımız eğlenceli anlar yaşıyor. Halkımızın ailece gidebileceği sosyal yaşam yerleri ve parklar yaptık” dedi.

 

NE VAAT ETTİYSEK YAPIYORUZ

 

Başkan Serdar Türker şöyle devam etti: “İhtiyaç duyulan her alanda hizmetlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Şimdi de 25 gün içerisinde bitirilmesini planladığımız halk kütüphanemizi yapıyoruz. İnşallah bu da planladığımız şekilde bitirilerek belde halkımızın ve öğrencilerimizin hizmetine sunulacak. Seçim döneminde ne vaat ettiysem hepsini tek tek gerçekleştiriyorum.  Kaynarca’yı ve Kaynarca halkını çok seviyorum. Kaynarcamızı kısa sürede iç ve dış turizme açmak için mücadele veriyorum. Bize destek veren Kaynarca halkımız başta olmak üzere yakın il ve ilçe belediye başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Gökhan TEKER