Çocuklarımızı sokağa çıkaramıyoruz

Çerkezköy'de Bağlık Mahallesi sakinleri semtlerinde bulunan metruk binaların, alkol ve uyuşturucu kullanıcıları tarafından adeta mesken haline gelmesinden şikayetçi. Mahalleli çocuklarını sokağa ç

GÜNDEM 16.09.2016 18:43:00 0
Çocuklarımızı sokağa çıkaramıyoruz

ÇOCUKLARA BIÇAK ÇEKTİLER

 

Bağlık Mahallesi sakinleri, dün saat 13.00 sıralarında Çimenli Sokak üzerinde bulunan metruk binada uyuşturucu madde kullanıldığı yönünde polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis, metruk bina içinde ve çevresinde yaptığı arama çalışmalarında kimseye rastlamadı. Şüphelilerin, polisin geldiğini görünce binanın arka tarafından kaçtığı tahmin ediliyor. Şüphelilerden birinin metruk binanın penceresinden üzerlerine tahta attığını belirten mahallenin çocukları, “Daha sonra bize bıçak çekip içeri girdiler” dedi.

 

MAHALLELİ TEPKİLİ

 

Şüphelilerin metruk bina içinde uyuşturucu kullandıklarını gördüklerini kaydeden çocuklar, “Daha sonra korktuğumuz için kaçıp hemen ailelerimize haber verdik. Onlar da polisi aradı. Mahalle sakinleri ile vatandaşlar da duruma sert bir şekilde tepki gösterdi. Çocuklarının güvenliğinden endişe ettiklerini kaydeden mahalleli, “Alkol ve uyuşturucu kullananların uğrak yeri haline gelen metruk binaların biran önce yıkılmasını istiyoruz. Çocuklarımızı sokağa çıkaramaz olduk” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT